Rabobank Clubkas Campagne

Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, hebben wij als Rabobank†Noord†Veluwe de Clubkas†Campagne opgericht, voorheen beter bekend als het Rabobank Clubkas Fonds. De Clubkas†Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen door stemmen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coŲperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Logo-spek-je-clubkas

Wie kunnen deelnemen?
De verenigingen die klant zijn bij Rabobank†Noord†Veluwe, en voldoen aan de voorwaarden, kunnen deelnemen aan de Clubkas†Campagne. Om een extra ondersteuning te ontvangen dient een vereniging zich zelf aan te melden. Na aanmelding van de vereniging ontvangt zij een bevestiging. Vanaf dan kan de vereniging zichzelf profileren onder haar leden en de gemeenschap.

Wie mogen er stemmen?
Klanten die lid zijn van Rabobank†Noord†Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting tussen de € 5 en €†10†waard. Het fonds komt ťťn keer in het voorjaar van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?
Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord Veluwe en zo ja, vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.© Michiel Niessen 2013